• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2019

14:01

BOGDANOVIĆ NAJBOLJI U 2019. GODINI! KSS delio priznanja, u ženskoj konkurenciji nije bilo dileme! (VIDEO)

Košarka

BOGDANOVIĆ NAJBOLJI U 2019. GODINI! KSS delio priznanja, u ženskoj konkurenciji nije bilo dileme! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški savez Srbije obeležio je kraj 2019. godine svečanim koktelom na kom su uručena priznanja za najboljeg košarkaša, košarkašicu, ali i specijalno priznanje za basketaša

Nagradu u muškoj konkurenciji dobio je Bogdan Bogdanović koji je po glasovima bio duplo bolji od najbližeg pratioca Nikole Jokića. Beku Sakramenta je ovo drugi put da dobija ovo laskavo priznanje u karijeri, pošto je prvo osvojio 2017. godine.

NEKA SE ČUVA "BRADONJA"! Nikola Jokić ušao u Top 10 NBA!

On je dobio 22 glasa, Nikola Jokić 11, Vasilije Micić dva, a Nikola Milutinov jedan glas.

- Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Hvala vam što ste mene izabrali. Velika je čast i zadovoljstvo. Idemo dalje. Nadam se da uživate. Veliki pozdrav iz Amerike - obratio se Bogdanović video porukom.

Foto: Starsportphoto

Bogdanović je proteklog leta sa reprezentacijom stigao do petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini, na kojem je on bio najbolji strelac i član idealne petorke. Pre njega nagrada je otišla u ruke Nemanji Bjelici, Milošu Teodosiću i Nikoli Jokiću. Priznanje se dodelje od 2015. godine.

Što se tiče ženske konkurencije tu nije bilo dileme pa je nagradu odnela Sonja Petrović, kapiten ženske reprezentacije sa kojom je došla do bronzane medalje na Evropskom prvenstvu ovog leta.

KSS je dodelio i specijalno priznanje koje je osvojio najbolji srpski basketaš Dušan Domović Bulut.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija