• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2019

18:20

POJAVILI SE SNIMCI IZ "MORAČE"! Zvezde nema, a evo šta rade košarkaši Budućnosti (VIDEO)

Košarka

POJAVILI SE SNIMCI IZ "MORAČE"! Zvezde nema, a evo šta rade košarkaši Budućnosti (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde nisu otputovali u Podgoricu na meč protiv Budućnosti, a predsedništvo ABA lige nije donelo odluku o odlaganju utakmice

Kao što je direktor Crvene zvezde na Filip Sunturlić na vanrednoj konferenciji otkrio, Dragan Bokan i košarkaši Budućnosti čekaju crveno-bele u "Morači". Igraču crnogorskog tima su se prvo zagrevali za meč koji neće početi.

SLUČAJ SEKRETARICE VANJE! Čović: Ona često ima običaj da uzme ingerencije Predsedništva!

ZVEZDA ISTUPA IZ ABA LIGE? Čović: Ne bih želeo da se to desi, ali ne isključujem mogućnost!

 

Izabranici Dragana Šakote nisu otputovali u Podgoricu zbog narušene atmosfere u komšijskoj zemlji koja je prešla i na sport.

 

 

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je na konferenciji naglasio kako su srpske bezbednosne agencije donele procenu da delegacija Zvezde u Crnoj Gori ne bi bila bezbedna, kao ni navijači srpskog tima.

 

(VIDEO) DRŽAVA NAM NIJE ZABRANILA! Čović: Ne rušimo ABA ligu, ali ne možemo ovo da trpimo! Jedna razbijena glava vredi mnogo više od utakmice!

SADA JE I DEFINITIVNO! Stigla potvrda iz Zvezde, nema utakmice u Podgorici!

 

Igrači Budućnosti i službena lica su odradili protokol. Plavi su odradili zagrevanje, a arbitri podbacili loptu tačno u 18 časova kada je meč trebalo da počne. U najvećoj podgoričkoj dvorani bilo je oko 500 navijača. Ali, sprski šampion se nije pojavio na parketu. Arbitri Sašo Petek, Mario Majkić i Dragan Porobić su se potom povukli u svlačionicu...

Videćemo kakav će biti epilog, da li će meč biti registrovan 20:0 za Podgoričane...

CGsport.me prenosi i da je u svečanoj loži bio prisutan premijer Crne Gore Duško Marković.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #Buducnost #Varvari #Podgorica #CGsport

A post shared by CG Sport (@cgsportme) on Dec 30, 2019 at 9:07am PST

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morača desetak minuta pred planirani početak meča #Buducnost #KKBuducnost #ABALiga #Varvari #CGsport

A post shared by CG Sport (@cgsportme) on Dec 30, 2019 at 8:55am PST

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

ABA ligu treba rasturiti zasto da nasi sportisti dedgod da odu budu izvrecani ponizeni pa cak i verbalno napadnuti jer u CG i Hrvackoj vlada jos to njihovo anti Srpstvo ,iskreno sta reci nevaspitana Sto...a .

zoki

pre 4 godine

Za mene crna gora ne postoji vise . Glasam da se betonira zid na granici i neka zive kako hoce . Mene tamo videti nikada nece .

aleksa

pre 4 godine

I mi, pravi crnogorci bi to jos radje. Al nemožete bez nas ionako najviše kupujemo od Vas. Mogli bi lagano da predjemo na Hercegovinu ili Hrvatsku.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Милогорци су РЕНЕГАТИ - Српства...!? Доле ренегати...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija