• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

12:45

POSLE ZVEZDE! Kari nahvalio crveno-bele, govorio i o Medžiku Džonsonu i njegovim dodavanjima!

Košarka

POSLE ZVEZDE! Kari nahvalio crveno-bele, govorio i o Medžiku Džonsonu i njegovim dodavanjima!

Podeli vest

Gde je Svetislav Pešić tu je šou... Njegova Barselona pobedila je Zvezdu u Evroligi, a iskusni stručnjak imao je zanimljivo viđenje tog meča

- Počeli smo veoma dobro, bili smo koncentrisani, donosili smo dobre odluke u napadu i bili smo agresivni. Posle prve četvrtine vodili smo deset poena, 29:19 i tada nam se dogodilo isto kao u nekim ranijim utakmicama. Dok smo igrali izvrsno, počeli smo da tržimo dodavanja kao Medžik Džonson. Tada smo u četiri minuta izgubili pet lopti i dali smo Zvezdi šansu da se vrati u meč. Još jednom smo pokazali da je veoma opasno potceniti bilo kog igrača ili tim. U čitavoj Evroligi svi timovi su na visokom nivou. Spremni su da se bore, a posebno protiv nas, u našoj dvorani. To bi trebalo da naučimo - rekao je Pešić.

IMALI SMO JEDAN PROBLEM! Šakota zadovoljan zalaganjem svojih igrača u Barseloni!

Iskusni stručnjak pohvalio je crveno-bele.

Igrali su izvrsnu košarku i imali su odličan protok lopte. Svi su bili iznenađeni, ali imali smo sreće da košarkaška utakmica traje četiri puta po deset minuta. Igrali smo veoma dobru odbranu, posebno Oriola i Abrines, i to u ključnim momentima meča - rekao je Pešić.

Bonus video:



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija