• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.

30.01.2020

17:10

NIJE "VEČITI", ALI JE DERBI! Košarkaški klasik u Nišu, da li će povratak ekipe sa Krsta biti u VELIKOM STILU?

Košarka

NIJE "VEČITI", ALI JE DERBI! Košarkaški klasik u Nišu, da li će povratak ekipe sa Krsta biti u VELIKOM STILU?

Podeli vest

Košarkaši Radničkog sa Crvenog Krsta vratili su se na veliku scenu. Slavni klub iz Beograda igraće u ovosezonskom izdanju Kupa Radivoja Koraća, a prvi rival biće im ni manje ni više nego šampion ABA lige Crvena zvezda

 

Nekada su utakmice BKK Radničkog i Crvene zvezde bile česte. To su bili pravi derbiji dva kluba iz Beograda, ali su se vremena promenila. Zbog problema kroz koje je prolazio velikan sa Crvenog Krsta sada je u podređenom položaju, ali to neće biti problem da izađe "na crtu" favorizovanom protivniku. 

PODIGLI SU SRBIJU NA NOGE, ALI ĆE SE O NJIMA TEK PRIČATI! Slavni velikan sa Crvenog Krsta se vratio i spreman je da izađe na megdan Zvezdi i Partizanu!

Trener ekipe sa Krsta Goran Vučković, sa kojim smo početkom meseca pričali o uspesima Radničkog,  za Informer kaže da se svima u klubu ispunila želja da igraju protiv ekipe kakva je Crvena zvezda.

Ispunila nam se želja, da igramo protiv Evroligaša! Utisak je fenomenalan, mi smo prezadovoljni činjenicom da ćemo igrati sa najboljima i odmeriti snage sa njima - kaže Goran Vučković, trener Radničkog za Informer.

Foto: BKK Radnički

Svestan je mladi trener šta čeka njegovu ekipu u Nišu, ali iz svega on izvlači pozitivne stvari i skida pritisak sa igrača koju su bili prezadovoljni nakon saznanja da će igrati protiv šampiona Srbije.

Utakmica sa Zvezdom će biti posebna po tome jer ćemo svi, nadam se, itekako uživati u pripremi ovog meča. Činjenina je da pored ogromne motivacije koja postoji u čitavom timu i klubu pred ovu utakmicu, postoji i velika rasterećenost, što će, lično smatram, dovesti do toga da dobro izgledamo na terenu. Pričati o kvalitetima Crvene zvezde je suludo. Mi želimo da pre svega sebi, a onda i svim ljudima koji prate košarku, dokažemo da nismo zalutali na ovaj turnir, već da smo zasluženo tu - dodaje trener Radničkog.

Foto: Starsportphoto

Nakon što je jako brzo stekao poverenje čelnih ljudi na Crvenom Krstu i opravdao ga odličnim vođenjem ekipe, stigla je još jedna potvrda dobrog rada trenera Vučkovića. Dobio je poziv da bude pomoćni trener u reprezentaciji Srbije do 18 godina, što je naravno sa zadovoljstvom prihvatio.

- Smatram da je to jedan jako bitan korak u mom trenerskom razvoju. Neki treneri sanjaju o tome da postanu prvi treneri određenih klubova, moja želja od kada sam počeo da se bavim ovim posle jeste bila nacionalni tim. Sve u svemu, gledam na to kao na još jedan veliki izazov, i nadam se da ćemo ispuniti ciljeve koje Košarkaski savez Srbije stavi pred nas - uveren je Vučković.

Foto: BKK Radnički

Nema sumnje da ćemo o njemu, ali i košarkašima Radničkog, tek čuti mnogo pozitivnih vesti. Podsetimo, četvrtifinale između ekipe sa Krsta i Crvene zvezde na programu je 13. februara od 17.00 u niškoj hali "Čair", a pobednika tog duela čeka bolji iz meča Slobode iz Užica i Mega Bemaksa.

Bonus video:

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija