• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.02.2020

20:25

POČINJE BORBA ZA OI! Marina Maljković: Pravimo korekcije protiv SAD!

Košarka

POČINJE BORBA ZA OI! Marina Maljković: Pravimo korekcije protiv SAD!

Podeli vest

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da će predstojeća utakmica protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država (SAD) biti sjajna prilika da se naprave korekcije u igri

- Amerikanke su svakako najbolje košarkašice na svetu, to svi znamo. Nama je ovo pirlika da vidimo gde smo protiv njih, ali nam je mnogo važnije da napravimo korekcije u igri za dve najznačajnije utakmice, a to su one protiv Nigerije i Mozambika. Sve ulažemo u ta dva meča - rekla je Marin Maljković

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, koje će se održati u Tokiju, održaće se u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" od 6. do 9. februara.

GDE JE MOJ BRAT JOKIĆ? Emotivno u Denveru posle trejda, jedan je tražio Srbina, a majka drugog "proklela" Nagetse!

Košarkašice SAD-a su već ostvarile plasman na takmičenje u Japanu. Utakmica izmedju SAD i Srbije igraće se u četvrtak, od 20.00 časova.

Beograd će ovog vikenda biti domaćin još jednog kvalifikacionog turnira, koji je zbog epidemije koronavirusa iz Kine premešten u Srbiju.

U toj grupi takmičiće se reprezentacije Velike Britanije, Koreje, Španije i Kine.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17