• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2020

14:31

(VIDEO) LUĐE OD BERONA! Strašan potez Eda Murića uz zvuk sirene!

Košarka

(VIDEO) LUĐE OD BERONA! Strašan potez Eda Murića uz zvuk sirene!

Podeli vest

Košarkaši Cedevita Olimpije plasirali su se u finale Kupa Slovenije

Bili Beron bio je u polufinalu Kupa Radivoja Koraća doneo trijumf Zvezdi nad Mega Bemaksom pogotkom u poslednjoj sekundi, ali trojka Eda Murića bila je još luđa.

ČAS KOŠARKE JAKE BLAŽIĆA! Cedevita Olimpija slavila i nastavila borbu za plej-of ABA lige!

(VIDEO) NESTVARNI BERON! Evo kako je Amerikanac u poslednjoj sekundi srušio Megu i poslao Zvezdu u finale!

 

Izabranici Jurice Golemca su u polufinalnom duelu porazili Krku iz Novog Mesta rezultatom 93:92, nakon triler završnice.

Prvo je Ivan Ramljak doneo prednost Krki 0,6 sekundi pre kraja, ali je Edo Murić u poslednjem napadu pogodio trojku iz teške pozicije sa jednom rukom, i odveo svoj tim u finale.

Cedevita Olimpija će u finalu igrati protiv Primorske iz Kopra, koja je savladala Helios Domžale sa 80:72, a ovaj meč je na programu od 18.45 časova.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija