• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

18:18

ŠARENAC ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Poznati komentator nazvao reprezentativca Srbije po nadimku, nastao je haos!

Košarka

ŠARENAC ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Poznati komentator nazvao reprezentativca Srbije po nadimku, nastao je haos!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije krenula je u novi ciklus... "Orlovi" se bore protiv Finske za prvu pobedu u kvalifikacijama za EP, a u centru pažnje našao se komentator Slobodan Šarenac

Iskusni novinar "RTS-a" zapalio je društvene mreže u prvoj četvrtini. U igru je ušao Nikola Rebić. Brzo je šutirao za tri, a Šarenac ga je nazvao nadimkom.

- Rebron - izgovorio je Šarenac, jasno aludirajući na Lebrona Džejmsa.

Ovaj njegov potez nije se baš dopao navijačima. Usledio je veliki broj komentara, a malo je bilo pozitivnih.

 

 

Kasnije u toku prenosa, Šarenac je rekao da neće odustati od toga da Rebića zove "Rebron"...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DRAGAN

pre 4 godine

Šareni je ekspert da izmisli i tresne GLUPOST. Moraće da posluša oficijelnog spikera u Bolonji i DA KONAČNO SHVATI I PRIHVATI sa sličnima sebi kako se izgovora TEODOSIĆ! Vreme je da prestane da razvlači prezime TeeeODOSIĆ i da prestane da nervira Valjevke i Valjevce! Večeras je bio na "visini zadatka" beogradski davitelj !

Dusan

pre 4 godine

Šarenac je tipični primer nekoga koji je guran od nekoga i koji mu čuva ledja a nesposoban je za posao koji obavlja.. Uostalom poznat je još od početka njegove karijere da su gledaoci masovno isključivali ton da ga ne slušaju...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija