• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

09:57

HOĆE FIORENTINI DA UKRADU SRBINA! Vlahović dobija novi ugovor i MILIONSKU PLATU!

Košarka

HOĆE FIORENTINI DA UKRADU SRBINA! Vlahović dobija novi ugovor i MILIONSKU PLATU!

Podeli vest

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović potpisaće novi petogodišnji ugovor s "ljubičastima" i dobiće šestostruko uvećanje plate

Mladi reprezentativac Srbije zarađivaće ubuduće 1,2 miliona evra po sezoni, umesto dosadašnjih 200.000 evra.

Vlahović je jedno od najvećih otkrovenja ove sezone u Seriji A, pa su se Roma i Napoli već raspitivali o uslovima da ga kupe na leto. Upravo je veliko interesovanje najvećih italijanskih klubova nateralo čelnike Fiorentine da brže-bolje Srbinu daju novi i značajno poboljšani ugovor.

NI SRBI NE POMAŽU! Fiorentina povela, Atalanta slavila posle preokreta (VIDEO)

VLAHOVIĆEV MENADŽER OTKRIVA: Dušan je na pragu Premijer lige!



Vlahović je ove sezone odigrao 21 utakmicu u Seriji A i postigao šest golova uz jednu asistenciju. Bio je dvostruki strelac i asistent u četiri utakmice Kupa Italije. Pažnju na sebe posebno je skrenuo izjednačujućim golom u meču protiv Intera (1:1), kao i pogotkom kojim je potvrdio pobedu "ljubičastih" na gostovanju protiv Napolija (2:0).

Foto: Tanjug/AP

 



Italijanski fudbalski agent Đokondo Martoreli kaže da će Fiorentina napraviti fantastičan potez potpisivanjem novog ugovora sa nekadašnjim fudbalerom Partizana.

- To je izuzetno inteligentan potez. Klub je prepoznao vrednost i potencijal dečka iz Srbije. On bi mogao da bude jedan od vodećih golgetera lige u narednim godinama - ističe Martoreli.

Cenjeni italijanski radio novinar Alesandro Boći smatra da Vlahović mora da bude starter u redovima "ljubičastih".

- Fiorentina mora da igra u formaciji 3-5-2, barem dok se od povrede ne oporavi Frank Riberi. To znači i da Vlahović mora da bude jedan od dvojice standardnih napadača. On ima sve što je potrebno da biste bili šampion - naglašava Boći.

(FOTO) SRBINU SE OSTVARIO SAN! Vlahović pitao IBRU za dres nakon utakmice!

(FOTO) SRBIN KAO DA JE VIDEO BOGA! Vlahović ugledao Ibru i svojom reakcijom NASMEJAO SVE!



Vlahović je u Fiorentinu došao iz Partizana 1. jula 2018. godine, a crno-beli su dobili ukupno 1,95 miliona evra obeštećenja. Prema podacima "transfermarkta", trenutna vrednost mladog napadača je šest miliona evra.

Prema nepotvrđenim informacijama, Vlahović će se krajem marta prvi put naći i na spisku A reprezentacije Srbije uoči mečeva baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija