• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

21:30

NIJE OVO ONAJ TIM KOJI NAS JE POBEDIO U BEOGRADU! Obradović o Zvezde pred gostovanje crveno-belih u Istanbulu!

Košarka

NIJE OVO ONAJ TIM KOJI NAS JE POBEDIO U BEOGRADU! Obradović o Zvezde pred gostovanje crveno-belih u Istanbulu!

Podeli vest

Trener košarkaškog kluba Fenerbahče Željko Obradović govorio je o ekipi Crvene zvezde pred okršaj sa crveno-belima u Istanbulu ove srede

Popularni Žoc je istakao da crveno-beli više ne izgledaju kao ona ekipa koja je slavila protiv Fenerbahčea u Beogradu na početku sezone.

BOMBA SA BOSFORA! Željko Obradović napušta Fenerbahče?

- Igramo protiv potpuno drugačijeg tima u odnosu na onaj koji nas je dobio lako u Beogradu. Imaju kvalitetna imena na svim pozicijama i dolaze posle veoma važne pobede u ABA ligi tako da je ovo opet evroligaška utakmica i moramo da budemo fokusirani. Probaćemo da budemo na istom nivou na kom smo igrali protiv Valensije - rekao je Obradović.

Foto: Reuters

O narednom meču sa Crvenom zvezdom govorio je i kapiten turske ekipe Melih Mahmutolu.

- Bliži se kraj regularne sezone u Evroligi i svaki meč je veoma važan. Iako nismo dobili šta smo hteli an poslednjim utakmicama kod kuće, došli smo do važne pobede u Valensiji. Igraćemo dva ključna meča u duploj nedelji. Idemo korak po korak. Zvezda je kvalitetan tim iako nisu imali dobre rezultate. Dobili su nas u drugom kolu sezone, imaju novog trenera, imaju dobre poentere poput Brauna, Pantera, Lukasa... Moramo dobro da se koncentrišemo i da budemo na istom nivou 40 minuta - rekao je Mahmutolu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija