• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2020

22:00

ZADAR POČISTIO PRIMORSKU! Ubedljiv trijumf, ali OPSTANAK je i dalje pod znakom pitanja!

Košarka

ZADAR POČISTIO PRIMORSKU! Ubedljiv trijumf, ali OPSTANAK je i dalje pod znakom pitanja!

Podeli vest

Košarkaši Zadra savladali su u 21. kolu ABA lige Primorsku sa 99:79 (27:21, 36:22, 14:14, 22:22) i tako ostvarili drugu uzastopnu pobedu, a šestu ukupno u sezoni i tako još uvek održali šanse za opstanak u ligi

Domaćin je već u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika pošto je imao šest poena prednosti posle prve četvrtine, da bi do odlaska na veliki odmor razlika iznosila 20 poena u korist Zadra. Drugih 20 minuta utakmice bili su samo formlanost pošto je Zadar lako sačuvao prednost i došao do pobede.

U BUDVI JE BILO STRAVIČNO... Konačno ODIGRAN meč između Primorca i Partizan, POZNAT epilog!

Dominik Gilbert je sa 23 poena predvodio Zadar, dok je dva manje postigao Muhamed Ahmed. Aleksandar Lazić je sa 17 poena bio najefikasniji u redovima Primorske, dok je Sterling Gibs postigao 15.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 4 godine

... U najsumnjivijoj utakmici ove sezone ABA lige! Primorska se u nekim napadima uopšte nije branila! A Kada bi oni išli u napad, pravili su tako providne greške da je ono bilo teško gledati! Kobajagi idu u kontranapad, 3 na 1... i kao onaj Lazić loše baci svom saigraču. Dimec se čak uopšte nije ni trudio pod košem! Igrači Zadra su tako lako davali koševe, da je ono za neku ozbiljnu istragu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija