• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

22:30 >> 20:14

ATAMAN GRMEO... Nije više mogao da ćuti na temu KORONAVIRUSA!

Košarka

ATAMAN GRMEO... Nije više mogao da ćuti na temu KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman izjavio je da očekuje nastavak Evrolige u maju i da će se ona završiti do kraja juna

Koliko god da je iskusni stručnjak optimističan zbog svega navedenog ne veruje da će se Evroliga nastaviti pre maja.

JOVANA PROLAZI KROZ PAKAO: Ni OCA ne mogu da vidim! Srpska odbojkašica OTVORILA dušu iz KORONOM okovane Italije!

- Svi smo optimisti ali ne verujem da će Evroliga početi 10. aprila, realnija je opcija da počne u maju, dosta igrača je u karantinu ili samoizloaciji. Svi smo tokom cele sezone naporno radili i naravno da želimo da završimo započeto i da nagradimo sami sebe. Odluka da se odloži liga je neophodna i jedina ispravna. Igrači zbog svojih porodica i dešavanja u svetu nisu psihički spremni da izađu na praket. Mere predostrožnosti su preuzete na vreme ali svi smo u problemu - zaključio je Ergin Ataman.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija