• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

26.03.2020

18:10

U BEOGRADU SAJAM, U NIŠU ČAIR! Hala u kojoj se igra Kup Radivoja Koraća postaje centar za smeštaj obolelih!

Košarka

U BEOGRADU SAJAM, U NIŠU ČAIR! Hala u kojoj se igra Kup Radivoja Koraća postaje centar za smeštaj obolelih!

Podeli vest

Hala Sportskog centra Čair u Nišu priprema se za prihvat lakše obolelih od virusa korona a do sada su, prema rečima gradonačelnika Darka Bulatovića, sve prateće radnje urađene, postavljene su i nove podloge i spremno je da od sutra Vojska Srbije krene sa svojim aktivnostima

Kako je naveo Bulatović, ako bude potrebno, postoji još nekoliko objekata koji će moći da se pretvore u prostore namenjene za prihvat pacijenata sa lakšom kliničkom slikom, a to su hale škola "Mika Antić" i "Duško Radović".

BRAVO, SRBINE! Naš reprezentativac donirao 10.000 evra rodnom gradu za borbu protiv KORONE!

Doktor Žarko Ranković, koordinator Štaba za vanredne situacije grada Niša, rekao je da u hali neće biti svih 1.000 kreveta, već će biti raspoređeni i u drugim objektima sportskog centra.

Pored svakog kreveta biće obezbeđena nahtkasna, dvadesetčetvoročasovni internet, biće instaliran veći broj televizora, biće dostupan veći broj toaleta, kao i tuš kabina, postojaće prostori za žene sa decom, kao i za rekreaciju - naveo je Ranković.

Inače, do 07.00 jutros na Infektivnoj klinici Kliničkog centra u Nišu hospitalizovano je 13 pacijenata sa virusom korona, dok je 29 sa potvrđenim virusom na kućnom lečenju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija