• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

14:23

MOŽEMO DA JE UZMEMO SAMO NA PARKETU! Saletov Virtus neće titulu!

Košarka

MOŽEMO DA JE UZMEMO SAMO NA PARKETU! Saletov Virtus neće titulu!

Podeli vest

Sve je bliža odluka da se sezona u Italiji završi bez šampiona... Generalni direktor Virtusa iz Bolonje Luka Baraldi rekao je da njegov klub ne bi ni pristao na titulu

I pore toga što je njegov tim prvi, funkcioner tima za koji igraju Teodosić i Marković, a na klupi je Đorđević ima jasnu poruku.

Samo titula na parketu dolazi u obzir ako pitate generalnog direktora kluba Luku Baraldija.

 Nismo razgovarali o tome, niti ima potrebe da razmišljamo u tom pravcu. Ukoliko sezona bude poništena, prvaka neće biti. Mi titulu nećemo tražiti, niti nam je tako osvojena potrebna. Ne bi bilo ukusa pobede u njoj, jer nije potvrđena na terenu – smatra Baraldi.

Virtus je pre obustavljanja šampionata Itaije imao dve pobede više od Sasarija.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija