• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

17:50

PROMAŠAJ ILI NE? Hasan Martin oblači crveno-beli dres!

Košarka

PROMAŠAJ ILI NE? Hasan Martin oblači crveno-beli dres!

Podeli vest

Odlazak Nikole Milutinova iz redova Olimpijakosa u CSKA iz Moskve sve je izvesniji. Uprava kluba iz Pireja želi da u što skorijem roku angažuju novog centra i na taj način pojača reket

Pojačanje Olimpijakosa, kako prenosi ''Sportando'', biće doskorašnji centar podgoričke Budućnosti Hasan Martin sa kojim je potpisan dvogodišnji ugovor, ali nisu poznati drugi detlji.

(FOTO) ULTRA POJAČANJE! Bivši AS Intera želi u CRVENU ZVEZDU! Na Stankoviću je ODLUKA!

Martin je u Podgoricu stigao na početku sezone, a prethodno je igrao u Japanu za Rjuku Golden Kingse i u Nemačkoj za Bajrot. Za Budućnost je u Evrokupu prosečno postizao 10,5 poena uz 5,6 skokova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija