• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2020

18:00

(FOTO) NOVA SMRT U SVETU SPORTA! Preminuo nekadašnji pulen Svetislava Pešića sa kojim je pokorio Evropu!

Košarka

(FOTO) NOVA SMRT U SVETU SPORTA! Preminuo nekadašnji pulen Svetislava Pešića sa kojim je pokorio Evropu!

Podeli vest

Nekadašnji centar nemačke košarkaške reprezentacije Saša Hupmna premunuo je u 49. godini života

On je preminuo od posledice ataksije (poremećaj koordinacije mišićnih pokreta usled oboljenja mozga i kičmene moždine) u nedelju uveče.

(FOTO) BOLEST JE BILA JAČA! Preminuo nekdašnji jugoslovenski košarkaš!

 

Hupman je rođen u Minhenu 21. aprila 1970. i ostao je upamćen i u SAD po odličnim partijam u dresu Evansvila koje je vodio do NCAA turnira dve godine u nizu, 1992. i 1993. Bio je u selekciji Nemačke sa kojom se Svetislav Pešić popeo na krov Evrope 1993.

Hupman je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Trir, Bajer Leverkuzen, Panatinaikos i Iraklis, a sa aktivnim bavljenjem sportom prestao je u dresu nemačkog Humana Ehingena 2004. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija