• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

15:05

HRVAT PROŠAO DRAMU ZBOG KORONE! Poznati košarkaš ne može da zagrli tek rođenu ćerku!

Košarka

HRVAT PROŠAO DRAMU ZBOG KORONE! Poznati košarkaš ne može da zagrli tek rođenu ćerku!

Podeli vest

Život piše romane... Hrvatski košarkaš Rok Stipčević trenutno nastupa za Fortitudo, a ispričao je kako je otišao iz Bolonje i vratio se u svoju zemlju

- Nisam previše čekao, odmah sam nabavio svu potrebnu dokumentaciju, među kojima je i potvrda da sam testiran na koronavirus, na svu sreću nalaz je negativan. Normalno, da je bilo ne daj Bože drukčije onda bih bio hospitalizovan u Italiji. Na hrvatskoj granici sam dobio uputstva koja uključuju i samoizolaciju - rekao je Stipčević.

U međuvremenu supruga se porodila, a na svet je stigla devojčica.

- Nije bilo baš jednostavno, kad znaš da je u porodicu stigla prinova, a ti si daleko, međutim, kako sam već o tome govorio, zdravlje je na prvom mestu. Radost se zato razgranala u mojem srcu. Verujte, sad mi je puno teže kad sam praktično tu na vratima, a ne mogu moju devojčicu uzeti u naručje. Videli smo se onako kroz prozor, na udaljenosti kojih sedam, osam metara. Uf, kakve su me sve emocije prožimale u tim trenucima - dodao je Stipčević.

On je za kraj dodao da ima uslove za kućni trening kako bi ostao u formi.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija