• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2020

11:45

ŽOC JE BIO NEMILOSRDAN, RAZBIJAO GA JE! Plakao sam u svlačionici zbog Obradovića!

Košarka

ŽOC JE BIO NEMILOSRDAN, RAZBIJAO GA JE! Plakao sam u svlačionici zbog Obradovića!

Podeli vest

Prošlo je 20 godina od osvajanja Evrolige 2000. godine, a starih vremena prisetili su se Fragkiskos Alvertis, Oded Kataš i Joros Kalacis

Panatinaikos je tada predvođen Željkom Obradovićem postao šampion Evrope. Rezultat u finalu odigranom u Solunu je bio 73:67 za PAO protiv Makabija, a posebno se istakao Kataš, koji je "ubio" svoj bivši tim.

Kataš se prisetio saradnje sa Obradovićem, koji je znao i da ga rasplače.

OBRADOVIĆ ZA DAN ZARADI KOLIKO JA ZA CEO MESEC! Iskusni trener "udario" na Srbina!

TURCI, OVO JE LOŠ POTEZ! Žocu ponudili duplo manje para, a hoće da ga zadrže!

 

 

- Obradović je bio veoma striktan prema meni. Plakao sam posle jednog treninga, a Bodiroga, Alvertis, Kalacis i Đentile su mi rekli da ćemo svi zajedno da odemo i da popričamo sa trenerom. Rekao sam im da je okej, sve je u redu. On je samo želeo da učini da dam 100 odsto od sebe -  otkrio je Kataš kako ga je ŽOC "mentalno opteretio", a Alvertis je na tu priču dodao:

- Stvarno ga je 'razbijao'. Stvarno jeste. Ali, bio sam siguran da je to iz dobrog razloga... I šta se dogodilo? Kataš) je postao najbolji igrač u finalu.

Obradoviću je to bila prva od čak pet titula sa "zelenim" iz Atine - i to odmah nakon što je došao u ekipu 

- On nikada nije imao ništa protiv nikoga posebno. To je bila taktika. Bio sam sa Obradovićem 13 godina. Video sam skoro sve, ali kada se nešto u trenutku desi vi ne shvatite šta se u stvari dešava. Ne možete da razmišljate kao što je on. Ali, posle nekoliko meseci ili godina, kada razmislite o tome šta se desilo, shvatite da je bio 100 odsto u pravu. On je znao - rekao je Alvertis.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija