• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2020

19:14

OŠTAR ODGOVOR PODGORIČANA! Budućnost izdala saopštenje posle sastanka ABA lige!

Košarka

OŠTAR ODGOVOR PODGORIČANA! Budućnost izdala saopštenje posle sastanka ABA lige!

Podeli vest

Košarkaški klub Budućnost demantovao je da je na današnjem sastanku klubova ABA lige došlo do verbalnog sukoba predsednika podgoričkog kluba Dragana Bokana i prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića

Taj klub je naveo da su na današnjem sastanku izneti predlozi o završnici ABA lige, medju kojima je i predlog Budučnosti da se do šampiona regionalnog takmičenja i plasmana u Evroligu dodje igrom na parketu.

BRUTALAN ODGOVOR! Oglasio se Ostoja Mijalović posle sukoba sa Draganom Bokanom!

- Navodi su netačni, zlonamerni i tendenciozni, mada je njihov cilj jasan- saopštila je Budućnost reagujući na pisanje pojedinih medija.


- Predsednik Budućnosti je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa. Ako za to, ipak, ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnal-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli posle 21. kola- navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Foto: Starsportphoto

Kako se dodaje u saopštenju, predsednik Partizana Ostoja Mijailović to nije želeo da prihvati.

- Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnosti, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose- zaključuje se u saopštenju Budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija