• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

20:10

RAŽNATOVIĆ ZAPALIO VATRU: Svašta se piše zbog koronavirusa!

Košarka

RAŽNATOVIĆ ZAPALIO VATRU: Svašta se piše zbog koronavirusa!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavila se vest da je Vasilije Micić odlučio se oproba u NBA ligi, a njegov menadžer Miško Ražnatović otkrio je o čemu se zapravo radi

Prema rečima Ražnatovića, Micić ipak nije u pregovorima sa NBA igašima

DA LI JE MOGLO GORE? Povredio se LUKA JOVIĆ!

– Turci svašta objavljuju. Verovatno je to zbog koronavirusa i činjenice da je sport stao, da nema utakmica, a nešto mora da se napiše. Vasa Micić je i prošle godine bio zreo za NBA, potpuno je spreman za Ameriku. Ove godine ima fantastičnu sezonu iza sebe u Evroligi. Istina je da ima mogućnost da ode u NBA ligu, jer je draftovan od strane Filadelfije, ali ne treba zaboraviti da ima važeći ugovor sa Efesom. Iskreno, ništa se ne dešava oko toga. Po meni, rano je za te priče – kazao je Ražnatović za Kurir.

Foto: Starsportphoto

Micić ima ugovor sa Efesom do leta 2021. godine. Litvanski novinar Donatas Urbonas tvrdi da zbog toga za Micića postoje samo dve opcije – Efes ili NBA liga. Odnosno, da srpski košarkaš ovog leta neće da pređe u neki drugi evropski tim.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija