• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

08:43

AMERIKANAC DONEO ŠOKANTNU VEST! Ništa od Evrolige!

Košarka

AMERIKANAC DONEO ŠOKANTNU VEST! Ništa od Evrolige!

Podeli vest

Košarkaški trener iz SAD Rik Pitino je nedavno potvrdio da će predvoditi Grčku na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju a sada donosi novu informaciju

Iskusni stručnjak je u razgovoru za medije u Grčkoj istakao da bi voleo da se vrati u Panatinaikos, ali da misli da se to neće dogoditi, jer neće biti nastavka Evrolige.

– Tako sam čuo. Želeo sam da završim sezonu u Panatinaikosu, pa onda da postanem selektor Grčke. Ako bi me klub zvao da se vratim ja bih rado to učinio, ali mislim da se to neće dogoditi - rekao je Pitino za grčke medije.

On je dodao i da će pokušati da vrati Vasilisa Spanulisa u reprezentaciju.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija