• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

16:10

MA KAKVA MARAJA KERI, DAJ 'LEBA! Od NBA titule do PRODAJE TREŠANJA - danas je poseban dan za Darka Miličića!

Košarka

MA KAKVA MARAJA KERI, DAJ 'LEBA! Od NBA titule do PRODAJE TREŠANJA - danas je poseban dan za Darka Miličića!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije i čovek koji je postao najmlađi NBA šampion, Darko Miličić ove subote proslavlja 35. rođendan

Novinari sa Pirinejskog poluostrva su se prisetili i njegovih izjava sa Eurobasketa 2007. godine, kada je Srbija eliminisana, a Miličić uvredljivo govorio o sudijama i njihovim porodicama.

POKUŠAVA DA NAPRAVI HAOS! Kajri ubeđuje igrače da naprave svoju ligu!?

Nije se prilagodio po svom dolasku, a Amerikanci su, kako se navodi, ,,morali da ga uče kako da se tušira“.

– Umesto da to radi u svlačionici, Darko se uvek tuširao kod kuće nakon treninga i utakmica. Svi smo se zajedno tuširali, zato sam mu rekao da lepo stavi peškir oko struka i istušira se ovde – priseća se Čonsi Bilaps, Darkov saigrač iz Pistonsa.

Foto: Tanjug

Nije imao zavidan učinak u NBA karijeri sa 6.2 poena po meču u svojih 10 godina provedenih ,,preko bare“, ali je anegdota bilo na pretek, ističu Španci i podsećaju na onu, dobro poznatu, sa Marajom Keri ("Ma kakva Maraja Keri, daj 'leba)

 

 

Nakon završetka košarkaške karijere, okušao se i kikboksu, ali je svoju sreću pronašao u poljoprivredi, koju je posebno izučavao. Bio je u Italiji kako bi naučio više o proizvodnji trešanja, čime se i sada bavi i trenutno u okolini Novog Sada poseduje 125 hektara zemlje gde gaji razne vrste voća koje izvozi.

Foto: Starsportphoto

Na današnji dan Darko Miličić slavi 35. rođendan. Uz dobro poznatu "da ga nema trebalo bi ga izmisliti" želimo Darku da ih proslavi još mnogo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija