• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

14:40

PANTER DOBIO SRPSKO DRŽAVLJANSTVO!

Košarka

PANTER DOBIO SRPSKO DRŽAVLJANSTVO!

Podeli vest

Bivši košarkaš Crvene zvezde i nova akvizicija Olimpije iz Milana Kevin Panter, dobio je srpsko državljanstvo

Kako prenosi Emilijano Karšija, čuveni košarkaški novinar, Kevin Panter je "novopečeni" Srbin.

BIĆE VRELO U NIŠU! Lalatović dodatno dolio ulje na vatru: Čim me Grobari ugledaju ja ih motivišem! Zašto vređate SRPSKE majke!?

On je od nedavno vlasnik srpskog državljanstva, a samim tim i srpskog pasoša.

Panter je napustio redove Crvene zvezde i naredne sezone će igrati u dresu Olimpije iz Milana, što je njegov drugi mandat u Seriji A jer je prethodno igrao za Virtus iz Bolonje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija