• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2020

22:20

ŽESTOKO JE ISKRITIKOVAN! Bertomeu na udaru: Nema poštovanja!

Košarka

ŽESTOKO JE ISKRITIKOVAN! Bertomeu na udaru: Nema poštovanja!

Podeli vest

Prvi čovek Košarkaškog saveza Francuske, Žan-Pjer Sita žestoko je kritikovao Đordija Beromeua

Francuska i Evroliga godinama unazad su u "zategnutim" odnosima, često se razmenjuju "otrovne strelice" i to je slučaj ovoga puta.

EVROPSKI GIGANT ZAGRIZAO ZA MILENKOVIĆA! "Bleki" na pragu VELIKOG transfera!

 

 

Sita je pričao za Jutjub kanal "Referee time" i govorio o problemu u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

- Evroliga je lepo takmičenje, ali ti ljudi nikoga ne poštuju. Uzmite sudije kao primer. FIBA i KS Francuske ulažu novac kako bi imali najbolje moguće arbitre. Tim sudijama se kasnije daje šansa da sude utakmice u Evrolige. Ali, gde je kompenzacija Evrolige ljudima koji su uložili napor trenirajući ih. Isto je sa trenerima i igračima. On koji je uložio ne dobija ništa zauzvrat, za razliku od NBA lige. Evroliga želi samo da uzme- istakao je Sita.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija