• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2020

23:20

KUDA ĆE SADA!? Lendejl doneo odluku, slobodan je kao "ptica na grani"!

Košarka

KUDA ĆE SADA!? Lendejl doneo odluku, slobodan je kao "ptica na grani"!

Podeli vest

Ekipa Žalgirisa iz Kaunasa, objavila je da je sporazumno raskinut ugovor sa australijskim centrom Džokom Lendejlom, na zahtev igrača

endejl, koji je karijeru na Starom kontinentu započeo u Partizanu, ima želju da se okuša u NBA ligi, pa je odlučio da što pre izađe iz ugovora sa litvanskim šampionom, koji je važio i za narednu sezonu. Spekulisalo se i da nije u najboljim odnosima sa upravom kluba iz Kaunasa.

PONOVO ĆE DRES ZVEZDE, KRASITI PREZIME TOŠIĆ! Presudila je ljubav prema crveno-beloj boji!

Foto: Starsportphoto

– Želim da se zahvalim svima na svemu što je urađeno za mene u protekloj godini. Bilo je sjajno iskustvo doći u Litvaniju i igrati za klub koji ima tako veliku istoriju i legendarnog trenera. Organizaciji se zahvaljujem na svemu učinjenom. Svi imaju ciljeve i ambicije, a vi ste mi pomogli da postignem moje. Uvek ćete imati navijača u meni- rekao je Lendejl.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija