• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2020

16:09

TUGA NA MALOM KALEMEGDANU! Oglasila se Zvezda povodom smrti Majkla Odža!

Košarka

TUGA NA MALOM KALEMEGDANU! Oglasila se Zvezda povodom smrti Majkla Odža!

Podeli vest

KK Crvena zvezda mts sa velikom tugom i žaljenjem obaveštava javnost da je nekadašnji igrač našeg kluba Majkl Odžo, iznenada preminuo je u petak u 27. godini života u Beogradu

Saopštenje prenosimo u celosti:

ODŽOV TELEFON JE DUGO ZVONIO! Jezivo: Prijatelji su pokušavali da dobiju košarkaša...

- Majkl Odžo je rođen 07.01.1993. Godine u Lagosu u Nigeriji, a u Srbiju je došao 2017, kada je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u (sezona 2017-2018). Pohađao je poznati koledž Florida Stejt.

Dres Crvene zvezde obukao je prvi put pred početak sezone 2018-2019. Tokom dve sezone, noseći ponosno crveno-beli dres sa brojem 50 osvojio je srca svih Zvezdaša i dobronamernih ljubitelja košarke u našoj zemlji.

Ovaj veseli div koji je bio visok 216 centimetara i težak 147 kilograma u dresu Crvene zvezde osvojio je tri trofeja: Titulu ABA lige, šampionat Srbije i superkup ABA lige. Zvanični ugovor sa KK Crvena zvezda mts istekao mu je 30.06.2020. godine a klub i Majkl Odžo rastali su se u više nego prijateljskim odnosima. Iznenadna i šokantna smrt Majkla Odža duboko je pogodila sve: igrače, trenere, menadžment i upravu kluba u kome je bio prihvaćen od prvog dana, i koji je prihvatio kao svoj.

Datum i mesto sahrane Majkla Odža biće saopšteni  naknadno. Neka mu je večna slava i hvala- stoji u saopštenju Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija