• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer/Tanjug

13.08.2020

18:45

ZVANIČNO! Aleksandar Rašić generalni menadžer Unije igrača ABA lige!

Košarka

ZVANIČNO! Aleksandar Rašić generalni menadžer Unije igrača ABA lige!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Aleksandar Rašić imenovan je za generalnog menadžera Unije igraca ABA lige "Voice".

Unija je projekat, čiji su idejni tvorci i osnivaci Rade Zagorac i Nenad Miljenović, koji za cilj ima da se zaštite prava igrača koji nastupaju u regionalnom takmičenju i unapredi njihov status. Rašić se svojevremeno pet sezona takmičio u ABA ligi, a osvojio je tri šampionska prstena, dva sa Partizanom i jedan sa FMP-om.

NEMA VIŠE DILEME! Deki OTKRIO sve o Makedi i njegovom dolasku na Marakanu!

U 16 godina dugoj profesionalnoj karijeri branio je boje čačanskog Borca, Efesa, moskovskog Dinama, Albe, Trabzonspora, Sijene, Lijetuvos Ritasa, Ankare, Konjaspora, Turk Telekoma, Steaue, Kluža, a dres sa državnim grbom nosio je na Svetskom prvenstvu 2010. u Turskoj i Evropskom šampionatu 2011. u Litvaniji.

Na novoj funkciji Rašic će zastupati i predstavljati Uniju pred njenim partnerima, od njenih članova do ABA lige, a u saradnji sa Bordom igrača donosiće i sprovoditi najvažnije odluke Unije.

- Izuzetno mi je drago što se aktivno uključujem u jedan ovako zdrav projekat. Mislim da je ideja sjajna i da je ovo veliki korak napred za košarku u regionu. Rade i Nenad su do sada uradili veliki deo posla, zajedno sa njima ću proći kroz ceo program i videćemo koje stvari možemo da unapredimo- izjavio je Rašić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17