• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2020

22:15

VELIKO BRAVO ZA MARINU! Nakon plasmana na Evropsko prvenstvo pobedu posvetila osobama koje se bore protiv koronavirusa!

Košarka

VELIKO BRAVO ZA MARINU! Nakon plasmana na Evropsko prvenstvo pobedu posvetila osobama koje se bore protiv koronavirusa!

Podeli vest

Košarkašice Srbije savladale su Tursku u Istanbulu, upisale četvrtu pobedu u kvalifikacijama za Eurobasket 2021, i praktično obezbedile plasman na završno takmičenje. Ostala je još samo matematika pred poslednja dva duela sa Litvanijom i Albanijom

Selektorka Marina Maljković je pohvalila svoje izabranice i posvetila pobedu svima u Srbiji koji se bore sa virusom Covid-19.

Foto: Starsportphoto

– Za­i­sta ne bih tro­ši­la re­či na ko­šar­ku, ose­ćam po­tre­bu da ka­žem ono što mi je na sr­cu. Ovu po­be­du po­sve­ću­jem svi­ma u Sr­bi­ji ko­ji se bo­re sa ovom bo­le­šću, sa svi­me što se de­ša­va u ce­lom sve­tu, pa i kod nas, svim zdravstve­nim rad­ni­ci­ma. Ve­li­ki broj njih mi je pu­stio po­ru­ku, če­sti­ta­ju. Primi­la sam i jed­nu po­seb­nu po­ru­ku od mo­jih pri­ja­te­lja ko­ji le­že u „Are­ni“, bo­le­sni, da su gle­da­li ove na­še dve utak­mi­ce. Na­rav­no, da su se, ko­li­ko je to mo­gu­će i bo­lje ose­ća­li. Mo­ram da če­sti­tam svo­jim košarkaši­ca­ma na junač­koj po­be­di. Ovo je za­i­sta, po­sle dva pro­du­žet­ka, bi­la ju­nač­ka po­be­da. Od pr­ve do po­sled­nje. I da is­ko­ri­stim pri­li­ku da ka­žem: „Ivon, do­bro­do­šla u Sr­bi­ju- rekla je Marina Maljković, a preneo sajt KSS.

Upravo je pomenuta Amerikanka bila junak pobede Srbije!

- Bi­la je te­ška utak­mi­ca. Se­lek­ci­ja Tur­ske je go­di­na­ma na oku­pu. Za ovu akci­ju su tre­ni­ra­le ce­lu ne­de­lju, jer im je se­zo­na pre­ki­nu­ta, dok mi još poku­ša­va­mo da se uigra­mo. Bi­le su sprem­ne za ve­li­ku bor­bu i sre­ćom po nas, ni­smo pa­le, uz­vra­ti­le smo istom me­rom. U od­lu­ču­ju­ćim tre­nu­ci­ma, ura­di­le smo ono što je tre­ba­lo da ura­di­mo. Od­lu­či­lo na­še is­ku­stvo i tale­nat, ali i tre­ner­ski deo po­sla. Do­bro smo vo­đe­ne, naš tre­ner je iz nas iz­vu­kla ono naj­bo­lje- kazala je Ivon Anderson!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija