• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2020

20:55

VELIKI PREOKRET U ISTANBULU! Fantastičan meč Fenerbahčea i Valensije

Košarka

VELIKI PREOKRET U ISTANBULU! Fantastičan meč Fenerbahčea i Valensije

Podeli vest

Košarkaši Valensije savladali su Fenerbahče posle velikog preokreta u gostima rezultatom 90:86 (16:17, 17:26, 26:21, 31:22) u utakmici 11. kola Evrolige

Najzaslužniji za pobedu gostiju bio je Sem van Rosom sa 20 poena, dok su po 13 dodali Kremen Prepelič i Derik Vilijams. Dvocifren je bio i Bojan Dubljević sa 11 poena (8 sk), dok je devet ubacio Nikola Kalinić koji je imao i tri asistencije.

U ekipi Fenerbahčea bolji od ostalih je bio Dajšon Pjer sa 18 poena, Ali Muhamed (Bobi Dikson) je dodao 16, a 15 je ubacio Lorenco Braun, uz pet uspešnih dodavanja. Jan Veseli je meč završio sa deset poena i po četiri uhvaćene lopte i asistencije.

Ovo je košarkašima Fenerbahčea sedmi poraz u ovoj evroligaškoj sezoni, a čak četvrti vezani. Sa druge strane, Valensija je u sjajnoj formi i na poslednjih pet utakmica je ostvarila četiri pobede u elitnom takmičenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija