• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

23:02

ABA LIGA! Budućnost i dalje bez greške!

Košarka

ABA LIGA! Budućnost i dalje bez greške!

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti savladali su Mornar sa 81:74 (17:27, 26:18, 20:14, 18:15) u 10. kolu ABA lige i tako ostali jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju, dok su Barani doživeli i drugi poraz

Prvo poluvreme u Podgorici proteklo je u znaku Mornara, tačnije prva četvrtina. Gosti iz Bara igrali veoma dobro, pogađali gotovo sve i posle 10 minuta imali dvocifrenu prednost 27:17. U istom stilu je Mornar nastavio i u drugoj deonici, pa su ogsti iz Bara u jednom trenutku stigli i do maksimalnih 15 poena prednosti 36:21. Međutim, usledila je serija Budućnosti 17-0 i vođstvo Podgoričana 38:36. Ipak, na poluvreme je Mornar otišao sa dva poena prenosti.

Foto: Starsportphoto

Barani su u nastavku uspevali da sačuvaju prednost sve do same završnice treće četvrtine. Mornaru je potpuno stao šut, a Podgoričani su uspeli da poenima Mitrovića preokrenu na 58:57 i da u poslednju četvrtinu uđu sa vođstvom. Jedom stečenu prednost domaćin više nije ispuštao do kraja. Mornar je pokušao da se vrati i preokrene rezultat, ali su Barani puno grešili, promašivali i gubili lopte pa je Budućnost ipak i dalje ostala jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju.

Džastin Kobs predvodio je Budućnosrt sa 19 poena, dok je jedan manje postigao Vili Rid. Kod Mornara je Džejkob Pulen sa 17 poena bio najefikasniji, dok su Keni Gabrijel i Milko Bjelica postigli po 10 poena


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija