• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

21:57

UŽASNA ISPOVEST MILICE DABOVIĆ! Mesecima je bila tučena, stavio joj pištolj na glavu i hteo da pobije porodicu! Ipak, pravi ŠOK je usledio kada je otišla u policiju

Košarka

UŽASNA ISPOVEST MILICE DABOVIĆ! Mesecima je bila tučena, stavio joj pištolj na glavu i hteo da pobije porodicu! Ipak, pravi ŠOK je usledio kada je otišla u policiju

Podeli vest

Proslavljena srpska košarkašica Milica Dabović preživela je pakao zbog porodičnog nasilja i to je već odavno poznato, ali je ovog puta iznela nove detalje

Ona je gostovala u TV emisiji "Dnevni red" gde je još jednom ponovila šta je sve prošla u braku sa Šimeom Šiklićem.

Molio me i pre i posle razvoda da mu oprostim. Rekao je da ga je droga uzela pod svoje. Meni je najviše žao što sam ja postala nešto što nikada nisam bila. Svaki psihopata se saživi sa svojom ulogom. Govorio mi je da je ubio neku porodicu i zakopao. Stalno je pričao o ubistvima koje je počinio. Ja sam se bojala, molila sam boga da to stane, ali nije moglo - započela je Dabovićeva, a potom nastavila u dahu.

Mlatio me je mesecima, tukao, davio me i stavljao pištolj na čelo.

Foto: Printscreen You Tube

Milica Dabović

Potom je usledila kap koja je prelila čašu.

Kada mi je stavio pištolj na glavu i pretio da će mi pobiti celu porodicu, odlučila sam da ga prijavim - otkrila je Milica.

Ipak, kada je otišla u policiju usledio je pravi šok.

Tamo su mi rekli: Pa dobro Milice, nije te ubio! Rekla sam im: "Je l' trebalo da me ubije, pa da onda dođem i prijavim ga?!" Nisam mogla da verujem šta me pitaju. Uhapšen je tek sutradan. Zato je toliko mnogo žena ubijeno u porodičnom nasilju, ako ja koja sam poznata zbog svoje sportske karijere, nisam naišla na podršku, možemo samo misliti kako je ostalim ženama - rekla je Milica, koja ni danas ne može da sakrije koliko je time bila zgrožena.

Foto: tanjug

Milica Dabović

Dodala je potom da je njen bivpi suprug ubrzo osuđen, da je dobio zabranu prilaska godinu i po dana i nije mogao da uđe u Srbiju dve godine, ali se sada vratio.

- Sada živi u Beogradu, pravi haos, tu je i niko mu ništa ne može - završila je poznata košarkašica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 3 godine

Kako se oblacis i ponasas i flertujes ja bih te tukao 3 puta dnevno posle svakog obroka..starleta u pokusaju

Ratko

pre 3 godine

E tako Ti je kad Ti nijedan Srbin nije dobar nego Sime

vi ste gori

pre 3 godine

od ove kada joj dajete toliko prostora...

dera

pre 3 godine

Ko trazi djavola taj ga i nadje . Sreco, ovako kako se ti ponasas jos si dobro i prosla . Javnost ne moze da resava tvoje probleme , ali po neko moze da pomogne dobronamernim savetom , recimo kada te nesto zulja ti to sklonis , kada te bocka odmaknes se , ako ovo ne razumes , onda nista . Nemoj se svadjati , izazivati , terati inat , naje.aces , uvuci rogove !!! Obuci se kao cestita zena .

Pera

pre 3 godine

Čestitke admistratoru sajta. On objavljuje isključivo psihopatske komentare. Normalne komentare koje iznose mišljenje pojedinaca bez da vredjaju bilo koga, ne pada mu napamet da objavi. Administratoru, stidi se ako to uopše možeš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija