• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2020

22:16

ABA LIGA! FMP nastavio sa porazima! Zadar slavio u Železniku!

Košarka

ABA LIGA! FMP nastavio sa porazima! Zadar slavio u Železniku!

Podeli vest

Promena trenera nije pomogla košarkašima FMP-a, pošto je Zadar posle produžetaka slavio u Železniku 99:89 (15:19, 23:20, 21:24, 23:19, 17:7) u odloženom meču osmog kola ABA lige

Utakmica je bila u većem delu prilično izjednačena, timovi su se smenjivali u vođstvu, a nijedan nije uspevao da dođe do ozbiljnije prednosti sve dok FMP  nije sredinom poslednje deonice stigao do 10 poena vođstva 75:65 i činilo se da će Panteri uspeti da ostvare trijumf. Međutim, FMP nije uspeo d sačuva tu prednsot, Zadar je uspeo da stigne do izjendačenja i izbori produžetak u kojem je porpuno nadigrao Pantere. i stigao do trijumfa.

Dominik Mavra je bio najefikasniji u redovima Zadra sa 23 poena, dok je 19 postigao Aleksandar Bursać. Pantere je predvosio Nemanja Nenadić sa 18 poena, dok je Markos Pecarski postigo 15 poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija