• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

22:27

SPAKOVAO KOFERE! Plejmejker napustio FMP i krenuo put Podgorice

Košarka

SPAKOVAO KOFERE! Plejmejker napustio FMP i krenuo put Podgorice

Podeli vest

Talentovani crnogorski košarkaš Ognjen Čarapić (22, 193) napustio je FMP i potpisao je ugovor sa Podgoricom

Čarapić će moći da pomogne novim saigračima već na drugom od tri turnira ABA 2 lige, koji se od 18. do 24. januara igra u Banjaluci, a Podgorica je u Čajetini ostvarila tri pobede uz jedan poraz, pa ima realne osnove da se nada plasmanu u TOP 8 fazu.

Povremeni reprezentativac Crne Gore je ove sezone odigrao devet mečeva u ABA ligi i prosečno je na terenu provodio deset minuta, a beležio je 3,3 poena, 1,7 asistencija i 1,3 skoka.

Foto: Starsportphoto

Ognjen Čarapić dok je igrao za Megu

Čarapić je karijeru započeo u Budućnosti, a potom je igrao za Megu i Burg pre nego što je stigao u FMP.

Informaciju o transferu je na svom Tviter profilu potvrdio Čarapićev menadžer Miško Ražnatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58