• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.03.2021

13:02

JOVANOVIĆ ZNA ŠTA JE KLJUČ ZA USPEH PROTIV KRKE! Pokazali su protiv Cedevite koliko mogu...

Košarka

JOVANOVIĆ ZNA ŠTA JE KLJUČ ZA USPEH PROTIV KRKE! Pokazali su protiv Cedevite koliko mogu...

Podeli vest

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču 20. kola ABA lige (17.00) protiv Krke odigrati kvalitetan meč sa što manje oscilacija

Trener Mege, Vladimir Jovanović, svestan je kako njegova ekipa mora da igra protiv slovenačkog tima...

- Čeka nas jako zahtevna utakmica. Krka je pokazala protiv Cedevita Olimpije dobru igru gde su bili na ivici da dobiju favorita. Igraju bolje na domaćem terenu i imaju dosta kvalitetne i iskusne igrače u svom sastavu- rekao je Jovanović, prenosi klub.

Foto: Starsportphoto

Mega će biti oprezna u Sloveniji...


Mega će u Novom Mestu gostovati ekipi Krke u utakmici 20. kola ABA lige. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića će se se u Sloveniji boriti za treću pobedu u nizu, odnosno za peti trijumf u poslednjih šest utakmica u takmičenju.

- Nadam se, pre svega, kvalitetnoj utakmici sa naše strane sa što manje oscilacija u igri. Moramo da udjemo jako motivisani u meč i spremni da 40 minuta igramo veoma pametno, ali u isto vreme, intezivno protiv ekipe koja će sigurno sve uraditi da dobije utakmicu- rekao je Jovanović.

Foto: Starsportphoto

Jovanović zna kako protiv Krke...



Ekipa Mege trenutno ima skor od 13 pobeda i šest poraza i treća je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Krka zabeležila pet pobeda i 13 poraza i nalazi se na 11. poziciji.

- Ključ je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta. Moramo da igramo čvrsto u oba pravca, kako bi ishod utakmice bio pozitivan za nas- rekao je bek Mege Stefan Momirov.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija