• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.04.2021

23:20

DRAME NA SVE STRANE! Bajern u četvrtfinalu Evrolige, Senzacija u Atini posle produžetka

Košarka

DRAME NA SVE STRANE! Bajern u četvrtfinalu Evrolige, Senzacija u Atini posle produžetka

Podeli vest

Košarkaši Bajerna i Panatinaikosa su ostvarili pobede u okviru 33. kola Evrolige

Bajern je večeras u Minhenu obezbedio plasman u TOP 8 Evrolige pobedom nad Žalgirisom sa 71:70 (21:22, 16:14, 20:18, 14:16).

Najefikasniji u domaćem timu bio je srpski igrač Vladimir Lučić sa 13 poena i šest skokova, a on je sa linije slobodnih bacanja doneo pobedu ekipi dve sekunde pre kraja meča.

Džejlen Rejnolds je dodao 12 poena i tri skoka za pobednički tim, a Nik Vajler-Bab je postigao 11 poena uz tri skoka.

U ekipi Žalgirisa najbolji učinak imao je Tomas Vokap sa 16 poena, četiri skoka i tri asistencije, a po 12 poena i šest skokova su dodali Najdžel Hejs i Žofri Lovernj.

Bajern je na šestom mestu Evrolige sa 20 pobeda i 13 poraza, a Žalgiris je na 11. mestu sa 16 pobeda i 17 poraza.

Košarkaši Panatianikosa pobedili su večeras posle produžetka na svom terenu ekipu Milana sa 86:83 (15:26, 14:20, 20:13, 21:11, 16:13).

Najbolji učinak u pobedničkoj ekipi imao je Mario Hezonja sa 17 poena i tri skoka, Ben Bentil je upisao 16 poena i šest skokova, a Janis Papapetru i Jorgos Papajanis su dodali po 14 poena.

Papajanis je dodao sedam skokova, a Papajanis je upisao pet skokova i tri asistencije, dok je srpski igrač u grčkoj ekipi Nemanja Nedović upisao tri poena.

U italijanskoj ekipi najefikasniji je bio srpski igrač Vladimir Micov sa 15 poena i četiri skoka, Kevin Panter je postigao 13 poena, dok su po 12 poena upisali Zek Ledej, Kaleb Tarzuski i Šejvon Šilds.

Milano je peti na tabeli Evrolige sa 20 pobeda i 13 poraza i ranije je osigurao plasman u TOP 8, dok je Panatinaikos na 15. mestu sa 11 pobeda i 20 poraza.

U poslednjem kolu Evrolige Panatinaikos gostuje Žalgirisu, a Milano dočekuje Efes.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija