• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2021

19:34

PRODATA SLIKA SA POTPISOM ŽELJKA OBRADOVIĆA! Poznato za koliko i kome je namenjen novac!

Košarka

PRODATA SLIKA SA POTPISOM ŽELJKA OBRADOVIĆA! Poznato za koliko i kome je namenjen novac!

Podeli vest

Slika na platnu sa portretom fenomenalnog košarkaškog trenera, Željka Obradovića i njegovim potpisom prodata je na humanitarnoj aukciji za 195.110 dinara, a novac će biti uplaćen za lečenje trogodišnje devojčice Nađe Đerović iz Čačka

Slika na platnu sa portretom košarkaškog trenera Željka Obradovića kupljena je,a novac će biti prosleđen za lečenje devojčice Nađe Đerović - piše Sportski žurnal.

-  Ideja za aukciju je potekla od Željka i zaposlenih u kafiću otvorenom njemu u čast.On je lično potipsao tu sliku i cilj nam je da je stavimo na aukciju i tako prikipimo novac koji ćemo u ovim teškim vremenima donirati onima kojima je najpotrebnije i biće usmeren za lečenje bolesne dece - kaže za RINU menadžer kafića „Žoc“ Matija Samardžić.

Foto: Reuters

 

Nađi je dijagnostikovana cerebralna paraliza, a za njeno lečenje potrebno je prikupiti još oko 13,7 miliona dinara.Sliku je donirao čačanski kafić "Žoc", koji nosi ime po nadimku Željka Obradovića, a aukcija je sprovedena na Limundu.

Željko Obradović, nekadašnji košarkaški reprezentativac i jedan od najuspešnijih košarkaških trenera u Evropi, rođen je u Čačku u čijem je košarkaškom klubu "Borac" započeo sportsku karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija