• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2021

08:42

JOVANOVIĆ IMA PLAN ZA PARTIZAN! Zna šta Mega mora da uradi kako bi zaustavila crno-bele!

Košarka

JOVANOVIĆ IMA PLAN ZA PARTIZAN! Zna šta Mega mora da uradi kako bi zaustavila crno-bele!

Podeli vest

Partizan je tim koji je bez obzira na rezultat, sastavljen za najviše domete, kako u ABA ligi tako i u Evrokupu, rekao je trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović pre početka polufinalne serije plej-ofa Superlige

Mega će u utorak od 20.30 sati u hali Mega Factory dočekati ekipu Partizana u prvom meču polufinala plej-ofa.

- Oni su tim koji je bez obzira na rezultat, sastavljen za najviše domete, kako u ABA ligi tako i u Evrokupu. Imaju dovoljno iskustva i kvaliteta da naprave dobar rezultat. Jako je važno da im odgovorimo na fizičkom polju, da zaustavimo njihovo trčanje i skok u napadu, zbog čega smo i prethodne utakmice sa njima izgubili - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Mega i Partizan su se ove sezone dva puta sastali u ABA ligi, a Partizan je u oba susreta slavio. 
Najbolji igrač ovosezonskog izdanja ABA lige Filip Petrušev rekao je da njegova ekipa mora da ispravi greške koje je pravila u tim susretima.

Foto: Starsportphoto

 



- Očekuje nas veoma teška serija sa Partizanom. I pored nekih povreda i izostanaka, oni će biti motivisani kao i mi da se plasiraju u borbu za titulu. Na nama je da odgovorimo čvrstinom i da igramo našu igru. Znamo šta da očekujemo i moramo da ispravimo nekoliko stvari kako bismo stigli do pobede - rekao je Petrušev.

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su sa 2:0 u seriji bili bolji od Vojvodine u četvrtfinalu plej-ofa Superlige.

Drugi meč polufinalne serije igraće se u četvrtak 3. juna u hali sportova "Ranko Žeravica" od 19 sati. Eventualna majstorica zakazana je za subotu od 17 sat u hali Mega Factory.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija