• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2021

11:43

ŠOK! JOKIĆ NE ZNA DA LI ĆE IGRATI KVALIFIKACIJE ZA OI! Evo dobrih i LOŠIH vesti za Srbiju!

Košarka

ŠOK! JOKIĆ NE ZNA DA LI ĆE IGRATI KVALIFIKACIJE ZA OI! Evo dobrih i LOŠIH vesti za Srbiju!

Podeli vest

Nakon burne noći, ispadanja iz plej-ofa Denvera i isključenja Srbina , Nikola Jokić je doveo u sumnju njegovo učešće u dresu Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre

MVP NBA lige Nikola Jokić je upitan da li će igrati u dresu Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Ne znam. Tek sam završio NBA sezonu, tako da ne znam - rekao je Jokić posle četvrtog poraza u seriji njegovog Denvera od Finiksa.

Srbija ima moćan tim, ali svi su potrebni kako bi što lakše došli do Tokija! Sada se ne zna koji sastav će se pojaviti na turniru od 29. juna do 4. jula.

Nikola će biti na listi putnika za Tokio, naravno ukoliko se Srbija kvalifikuje! Takođe, trebalo bi da putuju i Nikola Milutinov, kao i Bogdan Bogdanović koji će, kako stvari sada stoje, takođe propustiti kvalifikacioni turnir.

Foto: Starsportphoto

 

Milutinov je trenutno na poštedi, jer nacionalni tim ne želi da ga požuruje i eventualno ga uvede u bilo kakav rizik. Bogdan još nije završio NBA sezonu, odnosno njegova Atlanta trenutno igra polufinale Istoka sa Filadelfijom (1-2 u seriji) koje bi najranije moglo da se završi 17. juna (a najkasnije 20. juna). 

Još ne zna da li će, zbog povreda igrati Ognjen Jaramaz i Marko Gudurić i Nemanja Nedović, ali je sigurno da neće biti Miroslava Raduljice, koji ima povredu stopala. Nije velika, niti u običajenim okolnostima iziskuje preterano zahtevan tretman.

Foto: Starsportphoto

 

Lepa vest je da se Miloš Teodosić koji je sa saigračima iz Virtusa i trenerom Sašom Đorđevićem 11. juna pokorio Italiju juče je došao da se pozdravi sa drugovima iz reprezentacije i posle nekoliko dana neophodnog odmora posle naporne sezone, odnosno pred put na Akropolis kup trebalo bi da se priključi nacionalnom timu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

KADA GOD DOĐE OVAKAV MOMENAT POLA IH JE POVREĐENO ILI SU UMORNI. I JA SAM VIŠE UMORAN OD TOGA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija