• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2021

10:11

ŠOK I NEVERICA! Nikola Jokić ovog leta neće igrati za Srbiju!

Košarka

ŠOK I NEVERICA! Nikola Jokić ovog leta neće igrati za Srbiju!

Podeli vest

Najbolji košarkaš NBA lige Nikola Jokić ovog leta neće igrati za reprezentaciju Srbije.

U izjavi za Tanjug, sjajni centar Denvera objasnio je razloge odsustva iz nacionalnog tima.

- Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti - rekao je Jokić Tanjugu.

Foto: USA Today

Nikola Jokić ne ide na Olimpijske igre

Nekadašnji centar Mege ove sezone u dresu tima iz Kolorada nije propustio nijedan meč ligaškog dela sezone, od ukupno 72 utakmice, a u plej-ofu je odigrao još 10 duela i u svim mečevima je bio starter.

Od 1. avgusta 2020. godine Jokić je ukupno odigrao 109 mečeva sa prosekom od 35 minuta na terenu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ras19

pre 2 godine

Odlično! Nećeš zauzimati mesto nekome ko stvarno želi da igra. Prošli put kad si igrao vukao si se kao drob po terenu. Pa, i drugi su igrali i za reprezentaciju i za NBA. Ne treba te više pratiti, niti ti aplaudirati. Može da navija za tebe samo onaj ko mašta da uspe u Americi i kome je Srbija zadnja rupa na svirali. Putuj igumane i ne brini za manastir. Za koji te, u stvari, i zabole.

Somborac

pre 2 godine

Uvek su me iritirale te priče o umoru i napornoj sezoni.Dečko,to je sve što radiš u životu i za to si ekstra dobro plaćen.Za reprezentaciju se igra zbog časti i ponosa koji osećaš prema svojoj zemlji.Sada će neko pitati šta mu je Srbija dala.Prve košarkaške korake je napravio ovde,a sve ostalo se ne bi desilo da nije toga. Puno će igrača iz NBA igrati za svoje reprezentacije na OI i neće tražiti opravdanje kao Jokić.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija