• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2021

14:34

TEODOSIĆ ZAGRMEO! Ogroman minus, ali Srbija treba da računa na Jokića još 10 godina! Razumimo ga!

Starsportphoto

Košarka

TEODOSIĆ ZAGRMEO! Ogroman minus, ali Srbija treba da računa na Jokića još 10 godina! Razumimo ga!

Podeli vest

Besni su navijači Srbije na Nikolu Jokića, jer ovog lete neče igrati za reprezebtaciju u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a pitom ni u Tokiju, ako se orlovi plasiraju

Nacionalni tim Srbije se okupio pred kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre. Tim povodom je održana i konferencija za medije reprezentacije, na kojoj je Miloš Teodosić imao šta da poruči javnosti povodom Jokićeve odluke.

Foto: Starsportphoto

 

Osim selektora Igora Kokoškova, i kapiten Srbije je odgovarao na pitanja vezana za MVP-a NBA lige i njegovu odluku da ovog leta odmori posle izuzetno naporne sezone.

- Iskoristio bih priliku da čestitam Joki na svemu što je postigao i sigurno da je on veliki ambasador Srbije -  počeo je Teodosić.

- Ako je ta informacija tačna, sigurno je on dobro razmislio. Igrao je veliki broj utakmica sa dosta minuta. Ako ne bude sa nama, to je ogroman minus za ovu ekipu, naravno biće nam svima žao, ali njegova je odluka i treba da je poštujemo. Propustio je samo jedno takmičenje do sada za ovu reprezentaciju i na njega reprezentacija treba da računa u narednih 10 godina. Treba imati razumevanja za ovakve odluke koje nisu lake, a i mi treba da ih prihvatimo jer svi znamo ko je Nikola i koje kvalitete on nosi - poručio je Miloš Teodosić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 2 godine

JOKIĆ NEĆE, TEBE ČEKAMO DA SE POVREDIŠ I OPET SVE U KRUG. UVEK ISTA PRIČA.

Bobi

pre 2 godine

Razumite i vi da vas necemo gledati i bodriti,moramo i mi za svoje karijere da brinemo

Detant

pre 2 godine

Koga ste pitali od naroda je li ljut na Jokića? Možda neki mediji jesu ljuti, jer senzacije nikad dosta, ali narod- ne verujem. Uostalom, ako sve treba da zavisi od jednog čoveka, onda bolje da ne odemo na OI.

Rade R

pre 2 godine

Taj Jokić nikad nije ništa uradio za reprezentaciju niti će ikad nešto uraditi!

Pera

pre 2 godine

Đoković je svojevremeno igrao bukvalno bolestan za srbiju!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

KOLIKO ZNAM JOKICEV KLUB JE ISPAO U NBA . DA JE PROSAO DALJE, DA LI BI JOKICEVO TJELO BILO UMORNO ILI BI I DALJE IGRAOLO KOSARKU U NBA ZAVRSNICI . NADAM SE CA CERTE SE DOZVATI PAMERI PA NAS MALO POSDEDITI PISKARANJA O JOKICU, OD KOGA NEMAMO BAS NIKAKVE KORISTI.

The Duke

pre 2 godine

Pa staje bilo na EP finale sa Slovenijom Djordjevic ga ne stavlja u startnu petorku....Nikola ima pravo...

Olga

pre 2 godine

Ti si velika zvezdo bas dostojan da pricas o Srbiji i reprezentaciji. Cuti molim te. Kada god si nama trebao*, nesto te je morilo. Kad god su veci novci bili u pitanju, gle cuda, stao bi na svoje licemerne noge!!! Naravno da to nije bilo za Srbiju. Sram te bilo.

ratko

pre 2 godine

ne mogu da razumem a je nekome americka liga preca od grba svoje zemlje

kiklop

pre 2 godine

Nole nikad nije preskocio a igra non stop, ali Nole voli Srbiju!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17