• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2021

11:46

ŠTIMAC NE DA NA JOKIĆA! Dao je Srbiji dosta, KAO I NOVAK!

Starsportphoto

Košarka

ŠTIMAC NE DA NA JOKIĆA! Dao je Srbiji dosta, KAO I NOVAK!

Podeli vest

Kao što je već poznato, odluka Nikole Jokića da se ne odazove pozivu selektora košarkaške reprezentacije Srbije Igora Kokoškova podelila je srpsku javnost

Neki razumeju odluku najkorisnijeg igrača NBA lige Nikole Jokića  i shvataju da je as Denver Nagetsa iscrpljen posle teške sezone, dok ga drugi osuđuju! 

Mnogi uzimaju u obzir važnost kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, ali za nekadašnjeg Jokićevog saigrača Vladimira Štimca situacija je jasna!

Foto: Starsportphoto

 

- Ja sam prvi koji je tužan. Nisam ljut uopšte na njega. On je igrao 109 utakmica ove sezone. Naravno da ću da ga branim, bio mi je saigrač u reprezentaciji, osvojili smo medalju Riju. Možda on ima druge probleme...Ne treba sad da skaču i da ga osude. Dosta je dao Srbiji do sada, kao što je Novak -  rekao je Štimac za jutarnji program TV Prva.

Foto: Starsportphoto

 

I pored izostanka nekih igrača jasno je da reprezentacija Srbije ima veliki kvalitet.

 

- U našoj reprezentaciji nema najznačajnijih. Nebitno koliko je ko poena dao. Bili smo 24 sata zajedno, pomagali jedni drugima. Mora da se ima i kvalitet, ali sloga je mnogo važna. Teodosić, Bjelica, Bobi, Milutinov, videćemo šta će biti sa Bogdanom. Reprezentacija nam je svakako kompetitivna za Olimpijske igre -istakao je Štimac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

Halo ljudi pa biće još prvenstava i olimpijada,a onima što pljuju Jokića,Novaka i naše najbolje predstavnike u svetu eto vam Ceca,Dara,Kristijana pa uživajte.

Amater

pre 3 godine

NEZNAM KAKO SI DOSAO NA IDEJU DA GA UPOREDJUJES SA NOVAKOM...DALEKO SI OD ISTINE.

milomirdv

pre 3 godine

Kada je dao nešto za Srbiju,kao i Milačić...

sledeća vest

Vesti

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja
Politika

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

14:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija