• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2021

16:24

MILICA DABOVIĆ OPET OPLELA PO ODLUCI SELEKTORA! DA, JA SAM LUDA!  Šta će joj sada Marina reći!?

HIT dodatak/informer

Košarka

MILICA DABOVIĆ OPET OPLELA PO ODLUCI SELEKTORA! DA, JA SAM LUDA! Šta će joj sada Marina reći!?

Podeli vest

Nekadašnji kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Milica Dabović, po ko zna koji put je izrazila nezadovoljstvo odlukama selektora Marine Maljković

Košarkašice Srbije su u trećem meču grupne faze na Evropskom prvenstvu savladale Crnu Goru rezultatom 87:75 (19:26, 26:15, 21:19, 21:17) za četvrtfinale takmičenja!

Odlično igraju srpskinje, dominiraju na prvenstvu, ali neke stvari smetaju bivšoj reprezentativki Milici Dabović!

Ona nije mogla da sakrije nezadovoljstvo zbog činjenice da neke igračice po njemom mišljenju nezasluženo imaju prednost u odnosu na druge! 

 

 

- Mozda me mnogi ovog puta budu bolje razumeli, Dabovic dve sjajne sezone ove godine osvojen kup Sada igra 2 minuta, Butulija dve godine bez kluba ne zanima je danas ima air ball (nemam nista protiv devojke) ali 15 minuta i ode na Olimpijadu? Da, ja sam luda!!- napisala je Milica Dabović na svom Tviter profilu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 2 godine

U PRAVU SI. TI SI STVARNO LUDA. SVE SUPER FUNKCIONIŠE A TO TEBI SMETA. SAMA SI NAPUSTILA KOŠARKU. NIKO TE NIJE OTERAO ALI SI SE PREVARILA U RAČUNICI. OČEKIVALA SI DA TE MOLE DA OSTANEŠ ALI OD TOGA NIŠTA PA SI SADA KIVNA NA SVE.

mitta

pre 2 godine

MILICE DABOVIC, ALBANIJA TE CEKA RASIRENIH RUKU...KAO I MILOGORIJA

ratko

pre 2 godine

kad ti budes selektor onda ti pravi reprezentaciju ,ti si svoj mozak pokazala

milica

pre 2 godine

Ova Dabovicka nek se mesa u svoju drzavu kriminalaca Srbiju da ostavi na miru!

Nemanja

pre 2 godine

Da si normalna ne bi se glupirala... Ne znam što ti uopšte poklanjaju prostor u novinama...Ti komentarišeš našu selektorku koja je naredjala tolike uspehe..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija