• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2021

13:18

AMERIKA PRIČA O SINU PEĐE STOJAKOVIĆA! Svi u neverici! Pokazao šuterski gen, pogledajte kako igra! /VIDEO/

printscreen

Košarka

AMERIKA PRIČA O SINU PEĐE STOJAKOVIĆA! Svi u neverici! Pokazao šuterski gen, pogledajte kako igra! /VIDEO/

Podeli vest

Andrej Stojaković, sin legendarnog srpskog košarkaša Predraga Stojakovića oduševio sve ljubitelje košarke na društvenim mrežama

Stojaković junior primećen je na turniru "Section 7" i pokazao koliko podseća na čuvenog oca. Visok je 198 cm, igra na poziciji krila i vrlo je vešt sa loptom.

Andrej ima sjajan osećaj za šut, kako sa poludistance tako i za tri poena. Nije to promaklo ni skautima. Navodno je već dobio jednu ponudu od univerziteta Kal Poli iz Kalifornije, ali nakon što je postigao 27 poena i imao osam skokova u pobedi svog tima.

Peđa Stojaković je inače već godinama u braku sa grčkom manekenkom Alekom Kamilom, a imaju troje dece - pored Andreja, to su još i Mila (14) i Maksim (8).

 

 

 

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija