• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2021

09:27

KRSTIĆ PRAVO U METU! Igrao sam za Srbiju i povređen! Sanjali smo o reprezentaciji, a ne o NBA!

Košarka

KRSTIĆ PRAVO U METU! Igrao sam za Srbiju i povređen! Sanjali smo o reprezentaciji, a ne o NBA!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije počinju (utorak, 20.15) kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre protiv Dominikanske Republike

"Orlovi" će biti u oslabljenom sastavu usled povreda i umora pojedinih igrača. Potpredsednik KSS Nenad Krstić poručuje da su svi motivisani.

- Svi znamo da nam je primarni cilj plasman na OI i težimo ka tome. Spremni smo, igrači su motivisani, video sam da je atmosfera odlična i nema razloga da nešto bude drugačije -  rekao je Krstić gostujući u emisiji "U obruču" na TV Arena Sport.

Foto: Starsportphoto

 

Bivši kapiten Srbije rekao je da je igračima teško posle teške sezone, da su kalendari takmičenja veoma nezahvalni, pa da je sada situacija skroz drugačija nego u "njegovo vreme".

- To je više mentalni sklop i odrastanje. Mi smo odrastali devedesetih, gde je naša reprezentacija pravila možda i najveće uspehe. Druga stvar, mi smo tada imali tri kanala, nije bilo NBA, interneta, bili smo 'osuđeni' da gledamo reprezentaciju, što je super, ali nije bilo Evrolige….  Mi smo tada shvatali da je reprezentacija vrh brega, svi smo sanjali o reprezentaciji, a ne o NBA. To mi je pomoglo da državni grb igram i povređen, da budem tu.

Foto: Starsportphoto

 

Nemanja Bjelica je pre nekoliko dana ispričao da je njemu reprezentacija sve, dok je Miloš Teodosić govorio da ko neće da igra - treba da se povuče.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija