• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2021

08:03

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE! Šok za Srbiju, Jović ne ide na Olimpijske igre!

Starsportphoto©

Košarka

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE! Šok za Srbiju, Jović ne ide na Olimpijske igre!

Podeli vest

Užanse vesti za Srbiju pred Olimpijske igre! Selektor Igor Kokoškov najverovatnije neće moći da računa na Stefana Jovića

Srbija je posle mnogo mučenja pobedila Filipine, ali ostala bez Stefana Jovića. Crne slutnje su se obistinile. 

Kako prenosi Mozzartspor Stefan Jović je doživeo ozbiljniju povredu i čeka ga pauza zbog koje neće moći da učestvuje na Olimpijskim igrama u Tokiju ako se Srbija plasira na najveću svetsku sportsku smotru.

Foto: Starsportphoto©

 

Prema prvim procenama, u pitanju je ruptura mišića koja zahteva period od pet do sedam nedelja oporavka. Kako stvari sada stoje, ne postoje šanse da se Jović stavi na raspolaganje za Igre u Tokiju koje počinju 23. jula i traju do 8. avgusta.

Foto: Starsportphoto©

 

Jović se povredio bez kontakta prilikom ulaza na koš i po njegovoj grimasi je odmah bilo jasno da je situacija ozbiljna. Napustio je parket uz pomoć saigrača i medicinskog osoblja i odmah se uputio u bolnicu na preglede. Tamo je ustanovljeno o kojoj vrsti povrede je reč i loše vesti su stigle u tabor Orlova.

 

Foto: Starsportphoto©

 

Ovo je nova loša vest u nizu za selektora Igora Kokoškova. Na startu su nastup u nacionalnom timu otkazali Nikola Jokić, Alen Smailagić i Aleksej Pokuševski.

Zbog ranijih povreda ili oporavaka, na kvalifikacionom turniru u Beogradu ne učestvuju Nikola Milutinov, Vladimir Lučić, Nemanja Nedović, Marko Gudurić, Branko Lazić, Miroslav Raduljica, Vanja Marinković i Ognjen Jaramaz. Probleme sa lakšim povredama vuku i Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić i Vasilije Micić. Bogdan Bogdanović i dalje igra sezonu sa Atlantom, nije na odmet pomenuti da je i on rovit. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija