• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2021

14:31

KATASTROFA, NOVA POVREDA! Kokoškov ne zna u kom sastavu će Srbija igrati protiv Portorika!

Starsportphoto

Košarka

KATASTROFA, NOVA POVREDA! Kokoškov ne zna u kom sastavu će Srbija igrati protiv Portorika!

Podeli vest

Ovakve utakmice se sigurno ne dobijaju uigranošću, već energijom, borbenošću i požrtvovanjem na terenu, izjavio je selektor košarkaša Srbije Igor Kokoškov pred sutrašnje polufinale Olimpijskog kvalifikacionog turnira protiv Portorika

Nakon grupne faze, pred srpskim košarkašima su odlučujuće bitke iz kojih će samo pobednik obezbediti ucešće na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Srbija u subotu od 16 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić“ igra polufinalu Olimpijskog kvalifikacionog turnira protiv Portorika.

- Ovakve utakmice se sigurno ne dobijaju uigranošću, već energijom, borbenošću i požrtvovanjem na terenu. Važno je da nam zdravstveni bilten bude bolji u odnosu na utakmicu sa Filipinima. Videćemo da li će igrati Kalinić, dok se Micić i Bjelica osećaju bolje što su dobri znaci. Ognjen Dobrić ima odredhene probleme i on je takođe upitan za sutra. Najvažnije nam je da znamo ko će momci da nastupi -  rekao je Kokoškov za sajt KS S.

Foto: Starsportphoto

 



Usled odustajanja ekipe Senegala, nacionalni tim Portorika je u okviru grupe B odigrao samo jedan meč u kojem je poražen od Italije, dok je reprezentacija Srbije u grupi A savladala Dominikansku Republiku i Filipine.

- Ekipa Portorika igra duže zajedno, očigledno su uigraniji, imaju definisanu rotaciju i svoje uloge u timu. Mi, nažalost, ni jedan trening nismo odradili u punom sastavu, a čak i danas će nam neki igraci faliti na treningu. To je informacija za ljude koji vole i prate naš tim, ali ponoviću, ovakve utakmice se ne dobijaju perfektnom uigranišću i egzekucijom, već željom, energijom i odlukom da se dobije. Ne sumnjam da ćemo se boriti, ali moramo da, uz energiju koja će biti prisutna na najvišem nivou, odigramo pametno, smanjimo broj izgubljenih lopti i igramo timski. Igramo pred svojom publikom, znamo šta je cilj i daćemo sve od sebe da to ostvarimo - zaključio je Kokoškov.
 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija