• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2021

18:30

MICIĆ PRESREĆAN! NAJEŽIM SE KADA ČUJEM - MVP, MVP! Danas je bila BOLJA energija!

Starsportphoto

Košarka

MICIĆ PRESREĆAN! NAJEŽIM SE KADA ČUJEM - MVP, MVP! Danas je bila BOLJA energija!

Podeli vest

Košarkaši Srbije, pobedili su Portoriko rezultatom 102:84, a Vasilije Micić je bio najefikasniji igrač susreta

On je postigao 21 poen uz jedan skok i osam asistencija.

- Odigrali smo tri utakmice ovde, a u sezoni 100. Danas je bilo najbolje, najsmirenije smo delovali na terenu i kontrolisali smo sve. Nije nam bilo lako timski da se pripremimo za ovako kratak period. Meni je drago da je danas bila bolja energija među nas i da smo dali sve od sebe - kaže Micić i dodaje:

- Obično sam ranije slušao drugima da se skandira MVP, a sada i meni. Lep je osećaj, kad se to zasluži, naježi se čovek. To je deo igre, nekad si dobar,nekad si loš.

Foto: Starsportphoto

 

Vasa je bio i MVP utakmice.

- Svako je odigrao dobro. Bjelica je bio odličan, mali Petrušev... Drago mi je da je svako imao svoj učinak na svoj način. Bitno je da se pobedi.

U nedelju se Srbija sastaje sa Italijom.

- Očekivano su u finalu. Dobra ekipa i došli su u dobrom sastavu. Kvalitetni su za tu jednu utakmicu sa nama. Nije to nešto što već nismo videli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija