• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2021

22:37

/ANKETA/ SRBIJA OSTALA BEZ OLIMPIJSKIH IGARA! Ko je NAJVEĆI KRIVAC zbog čega su ORLOVI ostali bez vize za Tokio?

Tanjug

Košarka

/ANKETA/ SRBIJA OSTALA BEZ OLIMPIJSKIH IGARA! Ko je NAJVEĆI KRIVAC zbog čega su ORLOVI ostali bez vize za Tokio?

Podeli vest

Košarkaši Srbije izgubili su od Italije 102:95 u finalu kvalifikacionog turnira koji se igrao u Beogradu

Srbija je pobedila u grupi A Dominikansku Republiku i Filipine, a završili su kao prvi u grupi.

U polufinalu, naša reprezentacija je bila bolja od Portorika 102:84. U finalu su ,,orlovi'' nažalost izgubili od Italije 102:95 i tako se oprostili od Olimpijskih igaraSrbija neće biti u prilici da brani srebrnu medalju koju su osvojili u Riju 2016. godine.

Srbija je imala velike probleme pred kvalifikacije. Učešće je otkazao Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović je igrao finale Istočne konferencije, pa nije mogao da pomogne ,,orlovima''.

Foto: Starsportphoto©

 

Na utakmici ,,orlova'' protiv Filipina, povredio se Stefan Jović, pa je Srbija ostala sa dva klasična pleja.

MVP Evrolige, Vasilije Micić nije bio na nivou svojih prepoznatljivih igara. Večeras je postigao samo osam poena.

 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 2 godine

...u anketi treba da stoji i opcija `SVI` - neoprostive oscilacije u igri (bilo da se pobedjuje ili, naravno, gubi) su dovele do nebrojeno mnogo promasaja za tri, za dva, sa zicera, zatim prodanih / izgubljenih lopti, pogresnih pasova, bezidejnosti u napadu, katastrofalne odbrane (pogotovo protiv protivnickih suteva za tri), malo ili nimalo skokova u napadu, isforsiranih suteva sa distance, malte ne NEPOSTOJANJA suteva sa poludistance (!?!), jurnjave unaokolo kao muve bez glave, neuspesnih udvajanja, ispadanja lopte iz ruku...da stvar bude jos gora, dva NBA igraca i jedan bivsi NBA igrac (svi znamo ko su, naravno) su igrali na nivou zbog kojeg bi im u Americi dali sut-kartu jos na koledzu...jedina `sreca` u celoj ovoj mizeriji je ta sto se barem necemo obrukati na OI

VNS

pre 2 godine

Trebali smo uzeti za selektora nekog najboljeg studenta sa više trenerske...nekog koga svi obožavamo,kome se svi klanjamo...najvećeg među nama....on bi vodio košarkaše kao što vodi državu....i njegovi pomoćnici bi bili iz njegove stranke....

predah

pre 2 godine

Niko ! Toliko odlikovanja nikad nam dosta nije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija