• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

08:21

SELEKTORE, ŠTA SE DESILO? Ko se nije žrtvovao, ko nije dao 100 odsto od sebe?

starsport

Košarka

SELEKTORE, ŠTA SE DESILO? Ko se nije žrtvovao, ko nije dao 100 odsto od sebe?

Podeli vest

Šokantan poraz i košarkaši Srbije ne idu na Olimpijske igre! "Orlovi" su u finalu kvalifikacionog turnira, usred Beograda, poraženi od selekcije Italije sa 102:95

Šta nije funkcionisalo? Slaba odbrana, promaja u reketu, Italijani sjajni, da su bacili frižider i on bi prošao kroz obruč...

Posle kraha selektor Igor Kokoškov imao je objašnjenje šta nije valjalo.

- Bolji tim je pobedio. Težak poraz za nas. Ja sam veoma razočaran rezultatom na turniru, koji nismo odigrali dobro - kazao je Kokoškov i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Čitav turnir smo pokušali da se uigramo sa brzinom, ritmom, rotacijama...Nismo bili dovoljno spremni da se žrtvujemo više. Svi mi. Počinjem od sebe kao trener. Nismo se žrtvovali da bismo otišli u Tokio. Morate da date 100 odsto sebe za ovako nešto. Bili smo tu, ali zapravo nismo. Imena ne igraju utakmice, već tim. Nismo zaslužili da pobedimo. Ceo turnir smo, bez obzira na ime reprezentacije i imena u timu, nismo zaslužili da idemo u Tokio. Čestitam Italiji na pobedi, ali trebalo je da pokažu malo više klase tokom proslave pobede. Ali to je na njima.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 2 godine

U košarci i imena igraju. Da nije tako ne bi igrači dobijali milionske ugovore. Zašto micić nije otišao u nba. Liga snova. Pa zbog para. U turskoj je dobio više. Znači treba im jak pojedinac, pojedinac koji može da sam reši utakmicu. Kad god je srbija, ranije jugoslavija imala jake pojedince dolazilo se do finala. Slavnić,kićanović,simonović,dražen petrović, divac, đorđević i mnogi drugi. Zar to nisu jaki pojedinci.

Dragi

pre 2 godine

Milosavljević, Davidovac, Avramović...oni su sramota Kokoškova. Zbog njih trojice Kokoskov mora biti najuren, a ne smenjen.

milankukic

pre 2 godine

to je lepo rekao Kokoskov a i vi novinari bi malo trebali da se pozabavite pisanjem a ne da pisete o Jokicu kao svecu dali je doprineo svojoj zemlji a i drugi svi sportisti iz drugih drzava ako igraju u inostranstvu u klauzuli ugovora stavljaju da je dres drzave na prvom mestu a vi velicate one koji igraju u inostranstvu ja nebi o takvim osobama napisao ni jedno slovo jer su za mene izdajnici svoje zemlje

Pera

pre 2 godine

Onako kako potenciju srbiju na međunarodno nivou tako tajna globalna organizacija uništava naš sportski identitet novcem plaća sportiste da statiraju da Srbija ispada i država je davno trebala istragom reagovati pre svih prema fudbalerima i košarkašima izdajnici! Igrati i časno izgubiti je jedno a sramno statirati i izgubiti je izdaja srbije ! U našim reprezentacijama trebaju igrati duhovno zdravi sportisti a ne strani plaćenici!

Perica

pre 2 godine

Od početka turnira jako loša igra naših igrača,totalna neuigranost,plus neodazivanje nekih od vrhunskih igrača , iscrpljenost NBA igrača i šta očekivati. Propast! Što se tiče Italijana njima svaka čast odigrali su vrhunski,zrelo i pametno nema šta sve čestitke moramo biti iskreni. I jedan moj zaključak, mislim da su lični interesi kod nekih naših igrača koji se nisu odazvali na poziv selektora odlučili o statusu naše reprezentacije pa i ruku na srce mislim da je i selektor kriv pomalo!

Baki

pre 2 godine

Zašto niko javno ne proziva izdajnike i smrde Jokića , Smajlagića i Pokuševskog pa i Nedovića , ima i onih koji su pre odbili da igraju za državni tim . Pored ovih smrda još su malo manji od njih problemi sa povredama ( desetak odličnih igrača ) . Kvalifikacije smo igrali sa trećim timom . Jokoškov je odličan trener i mora da ostane u našoj reprezentaciji .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija