• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

15:04

MUTA NIKOLIĆ GAĐA U GLAVU! Veliki neuspeh! Pojedini su imali preveliku minutažu, selektor mora da bude samo selektor!

Košarka

MUTA NIKOLIĆ GAĐA U GLAVU! Veliki neuspeh! Pojedini su imali preveliku minutažu, selektor mora da bude samo selektor!

Podeli vest

Košarkaši Srbije nisu uspeli da izbore plasman na Olimpijske igre, poraženi su u Beogradu od Italije (102:95)

Bivši pomoćni trener "orlova" Miroslav Nikolić izneo je svoje viđenje cele situacije

- Lako je sada da se kritikuje, ali očigledno je da nešto nije funkcionisalo. Sam rezultat to pokazuje - kaže za "Mozzartsport" Miroslav Nikolić.

Foto: Starsportphoto

 

- Bili smo oslabljeni neigranjem pojedinih igrača, ali i drugi to mogu da kažu. Bili smo neuigrani, nisam video principe u odbrani. Uz uvažavanje igrača, pojedini su imali preveliku minutažu. Imamo dobre i odlične, najkorisnije u brojnim takmičenjima i zašto bi bio problem da se kaže da je moralo da prođemo dalje. Veliki neuspeh, da nazovemo imenom kako jeste.

Poraz je bio bolan, kao i Nikolićev komentar.

- Uh, nije bilo na loptu, ili dve, nego 20 razlike. Unutrašnja igra nije postojala. Italijani su "vrteli" "pik-end-pop" sa peticama i četvorkama. Visoki su pogađali, niski probijali do kraja... Videlo se i na prethodnim utakmicama da mnogo toga nije bilo dobro. Nismo imali igru 'jedna na jedan'. Italijani su nas odlično skautirali.

Foto: Starsportphoto

 

Nikolić smatra da nije vreme za brze poteze.

- Kao što je Željkov povratak dobar za našu košarku, tako je i ovaj neuspeh loš. Ali sada kada je sve gotovo, dao bih Igoru podršku. Ne može niko da mu ospori određene kvalitete... Ipak, smatram da selektor treba da bude u punom profesionalnom statusu, odnosno da obavlja samo tu funkciju, a ne istovremeno da bude i trener u klubu. Jer selektorski posao ne traje samo tokom leta, već cele godine. Treba da se obilaze igrači, da se prate mlađe selekcije iz kojih će za godinu, dve da izađe budući nosilac seniorske reprezentacije... - dodao je Nikolić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija