• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

14:33

PODELA OTKAZA POSLE ELIMINACIJA U KVALIFIKACIJAMA! Ko je sledeći!?

Košarka

PODELA OTKAZA POSLE ELIMINACIJA U KVALIFIKACIJAMA! Ko je sledeći!?

Podeli vest

Posle završetka kvalifikacija za Olimpijske igre, Grčka i Litvanija su ostali bez trenera

Grčka je u finalu eliminisana od Češke, dok je Slovenija bila bolja od Litvanije.

Grci su odlučili da uruče otkaz Riku Pitinu, dok je Darijus Maskolijunas napustio klupu Litvanije.

Pitino je napustio klupu Grčke posle kratke epizode istakavši da mu trenerski posao u reprezentaciji Grčke oduzima mnogo vremena.

- Nema budućnosti za mene. Ja sam ovde kao bivši trener i prijatelj Jorgosa Papajanisa. Nisam više trener Grčke. Ovo je bio za mene jedan pokušaj. Ovo mi oduzima mnogo vremena. Trajalo je šest nedelja, a ja i dalje imam tim kod kuće. U Grčkoj ni ne znaju ko vodi Federaciju, ali ima mnogo sjajnih grčkih trenera koji mogu da nastave ono što smo mi gradili ove nedelje i sigurno ću biti tu da im pomognem. Volim Grčku, volim igrače koje treniram ali ovo je bio samo jedan pokušaj za mene - rekao je posle poraza od Češke Rik Pitino.

Foto: fiba.basketball

 

Darijus Maskolijunas je smenjen zbog jako lošeg izdanja njegove reprezentacije.

- Završio sam sa poslom selektora. Šteta je što se završava na ovaj način. Slovenija nas je ubila u trećoj četvrtini, igrali su sa niskom petorkom, a mi nismo mogli da spustimo loptu u reket. Užasno smo razočarani u sebe, ali i su i mnogi ljudi u Litvaniji razoarani. Mi, treneri smo napravili mnogo pogrešnih taktičkih odluka, koji su rezultirali porazom kod kuće - rekao je trener Maskoliunas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija